Tuoteryhmät

Hiustenhoito tuotteet

Maammekaupan kotimaiset hiustenhoitotuotteet ovat yhdistelmä huippulaatua ja luonnonmukaisuutta. Karkeasti jaoteltuna meiltä löydät shampoot ja hoitoaineet, mutta tarkemmin nämä tuoteryhmät pitävät sisällään erikoistuotteita hyvin monenlaisiin tarpeisiin.

Frantsilan hellävaraiset yrttishampoot elvyttävät hiuksia ja hoitavat päänahkaa. Marja Entrichiltä löytyy laadukas ja 100 % luonnonmukainen shampoo helposti rasvoittuville silkkihiuksille, kuivalle hiuspohjalle sekä normaaleille hiuksille. Ylöjärveläinen LH-Beauty shampoo-repertuaari kattaa erikoisshampoot vaaleille, kiiltoa kaipaaville ja runsaasti muotoiltaville hiuksille sekä kutiavalle ja hilseilevälle päänahalle.

Hoitoainevalikoimastamme löydät tehokkaan hiuspohjan hoitoöljyn, hiuksiin jätettäviä hoitosuihkeita sekä pois pestäviä erikoishoitoaineita niin kuiville, rasvoittuville kuin käsitellyillekin hiuksille.

Maammekaupan kauppiaankin hiukset saavat uutta elinvoimaa Suomessa valmistettujen hiustenhoitotuotteiden luonnon omista raaka-aineista.