Fiini Naturally

Fiini Naturally on kotimainen yritys, jonka tarina alkoi kahden ystävyksen kiinnostuksesta kemikaalittomiin, luonnon raaka-aineista valmistettuihin kosmetiikkatuotteisiin.

Muutamasta tuotteesta alkanut valmistustoiminta sisältää nyt jo kymmeniä erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita kuten saippuaa, voiteita, kasvoöljyjä, seerumeita, huulivoiteita, hiustenhoitotuotteita sekä pyykkietikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan Isokyrössä, Pohjanmaalla.

Fiini Naturally artesaaniluonnonkosmetiikka on valmistettu puhtaimmista suomalaisista raaka-aineista. Suomen erityisissä pohjoisissa kasvuolosuhteissa kasvaneet kasvit ovat täynnä antioksidantteja, vitamiineja sekä ravintorikkaita ainesosia. Kaikki Fiini Naturallyn käyttämät raaka-aineet tulevat luonnosta. Fiini ei käytä kosmetiikassaan mitään teollisia säilöntäaineita, lisäaineita, hajusteita tai väriaineita.

Fiini Naturally luonnonkosmetiikkatuotteista löydät laadukkaat ja toimivat tuotteet niin herkälle, kuivalle, atooppiselle, ikääntyvälle tai epäpuhtaalle iholle sekä iho-ongelmien hoitoon. Tuotteiden minimalistinen INCI eli ainesosaluettelo takaa tuotteiden hellävaraisuuden kaikkein herkimmällekin iholle tehosta tinkimättä.