Marja Entrich

Kaikki Marja Entrich -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa yrityksen omassa laboratoriossa ja tehtaassa. Tuotteet ovat edelleen sataprosenttisesti kasvipohjaisia ja niiden teho perustuu kylmäpuristamalla valmistettujen raaka-aineiden käyttöön.

Tutustu blogimme Marja Entrich luonnonkosmetiikkatuotteiden valinta- ja käyttöoppaaseen.

Marja Entrich oli aikaansa edellä, sillä jo 1940-luvulla hän väitti, että ihmisen iho hyväksyy luonnon raaka-aineista tehdyt voiteet paremmin kuin kemiallisesti valmistetut. Oltuaan kahdeksan vuotta johtajana kosmetiikkayritys Rubinsteinilla, hän perusti oman hoitolan Tukholmaan. Kauneushoitolalla oli asiakkaita ympäri Eurooppaa ja se tuli tunnetuksi omatekoisista voiteistaan ja loistavista tuloksistaa ihon hoidossa.

Entrich uskoi luonnontuotteista kehittämiensä voiteiden voimaan ja perusti oman laboratorion. Se keskittyi kehittämään 100 %:sti kasvipohjaisia kosmetiikkatuotteita, joiden huomattiin edistävän ihon omaa toimintaa, kimmoisuutta ja kuulautta.

Kylmäpuristaminen säilyttää kaikki luonnon raaka-aineiden vitamiinit ja antioksidantit. Tämän vuoksi ME–kosmetiikka tekee ihosta kuulaan ja kauniin. Se ravitsee, uudistaa ja hoitaa ihoa luonnon raaka-aineiden voimalla. Vuodesta 2008 lähtien Marja Entrich tuotteita valmistava tehdas on ollut ECOCERT-sertifioitu tuotantolaitos ensimmäisenä Pohjoismaissa.